Levertijd & verzenden

Levertijd

De levertijd is per product verschillend.

Bestel je een bestaand product dan kan ik dit binnen 2 werkdagen maken en versturen, dit betekend dat het ongeveer na 3-4 werkdagen bij jou thuis bezorgd word of binnen 2 dagen klaar ligt om af te halen (Mits PostNL op tijd bezorgd).

Bestel je een opmaat gemaakt product met een logo of tekst dan probeer ik jou binnen 2 dagen het ontwerp toe te sturen. Na goedkeuring van jou van het ontwerp zal ik het product binnen 2 werkdagen gaan maken en versturen, dit betekend dat je het product ongeveer na 5-6 werkdagen in huis hebt.

Bestel je een opmaat gemaakt product waarbij ik een tekening moet maken (bijv. lijntekening boerderij) dan probeer ik jou het ontwerp binnen 5 werkdagen toe te sturen. Na goedkeuring van jou van het ontwerp zal ik het product binnen 2 werkdagen gaan maken en versturen, dit betekend dat je het product ongeveer na 8-9 werkdagen in huis hebt.

Mocht je iets met spoed nodig hebben neem dan even telefonisch contact met mij op dan kan ik samen met jou kijken of dit haalbaar is.

Verzenden

GraVeer &Meer verstuurt de pakketten meestal via PostNL. 
De verzendkosten bedragen tot 10 kg met een maximale afmeting van 100 x 50 x 50 cm 6,95 en 10-23 kg met een maximale afmeting van 176 x 78 x 58 cm   13,20.

Ook de brievenbuspost versturen we via PostNL, de kosten hiervan zijn 4,15 .

Je mag de spullen ook altijd op afspraak bij mij thuis komen ophalen, dit bespaart je de verzendkosten.

Ik verpak de spullen met de grootst mogelijke zorg zodat er onderweg eigenlijk niks mee kan gebeuren.